Parkeringsvagt - Vi dækker hele Danmark


Du er havnet det helt rette sted, hvis du leder efter parkeringsservice i København og resten af Danmark.


DanParkering er en danskejet virksomhed med speciale i parkeringsservice, og vores kompetente, smilende og servicemindede parkeringsvagter sørger for, at parkeringsreglerne i dit område bliver overholdt til punkt og prikke. DanParkering sørger desuden for opsætning af skilte, ligesom vi udarbejder parkeringstilladelser, samt tilladelser til gæsteparkering for vores mange kunder.


Vi løfter med andre ord hele den administrative opgave med et smil.


Hos DanParkering tilbyder vi en række forskellige ydelser indenfor parkeringsservice. Vi kan blandt andet hjælpe dig med parkeringsservice, hvis du repræsenterer en andelsforening, ejerforening eller et indkøbscenter.


Blandt vores kunder er også private virksomheder. Fælles for alle vores aftaler om parkeringskontrol, er, at hver enkelt aftale skræddersyes akkurat til dine behov og vilkår.


Vores parkeringsservice-medarbejdere er fleksible, altid i godt humør og trives med kontakt til mange forskellige mennesker i løbet af en arbejdsdag. En parkeringsvagt fra DanParkering er ligeledes trænet i at håndtere alle de udfordringer, som parkeringsvagter møder i løbet af en dag. Alt lige fra bilister, som ikke synes parkeringskontrollen er rimelig, til at modtage ros for det øgede service- og sikkerhedsniveau, som kompetent parkeringsservice medfører.


En parkeringsvagt fra DanParkering arbejder altid i overensstemmelse med gældende love og regler. Hvis en bilist ikke overholder de bestemmelser, som DanParkering har fastsat i samarbejde med kunden, pålægges bilisten en kontrolafgift.


Såfremt kontrolafgiften ikke betales tager DanParkering ansvaret for det videre forløb, hvor kontrolafgiften i stedet opkræves retsligt. Alt i relation til kontrolafgifter og kundeservice bliver håndteret professionelt og på en måde, som ikke skaber gener eller problemer for vores kunder.


Kontakt os allerede i dag på telefon 70 22 44 15 og lade os tale om, hvordan vi hos DanParkering kan hjælpe din virksomhed eller boligforening med parkeringsservice.


Til forsidenSitemap - oversigtskortUdskriv